Jogszabálytervezet

  • 0

Jogszabálytervezet

Category : Uncategorized

Kedves Dróntulajdonosok.

Az elmúlt órákban több megkeresést kaptunk egy, a Világgazdaságban megjelent cikkel kapcsolatban, mely azt állítja, hogy megjelent a “drónokat szabályozó rendelet”.

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a cikkben szereplő hivatkozás csupán a kormány.hu honlap által közölt jogszabályTERVEZET vázlata. AZ ABBAN SZEREPLŐ ESETLEGES KATEGÓRIÁK CSUPÁN TERVEZET, DE MÉG NEM ELFOGADOTT HATÁRÉRTÉKEK. A cikkekben említett TERVEZET január közepéig többek között a mi véleményezésünkre is kiadásra került, az abban leirtak jelenleg flexibilisek, azaz társadalmi egyeztetés alatt állnak. Január 13-án az egyeztetés lezárultával a szakminisztérium továbbitja az abban elfogadott szempontokat, majd ezután születhet egy hatályos jogszabály, vagy törvényerejű döntés. Amig ez nem történik meg és erről nem határoz az illetékes törvényalkotó, vagy szabályozó szerv, addig ez nem más, mint jogszabályTERVEZET.

Kérünk titeket, hogy ezt vegyétek figyelembe és ha bármilyen változás van azonnal tudatjuk veletek. Ellenben, ha kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel, igyekezni fogunk a legjobb tudásunk szerint azt/azokat megválaszolni.

Repülésekben és Élményekben Gazdag Új Évet kíván Nektek a Magyar Nemzeti Dron Szövetség minden munkatársa.


Leave a Reply

Legutóbbi bejegyzések